Transport si retururi

Livrarea produselor

Transportul produselor va fi efectuat prin curierat rapid iar tariful este de 19.99 lei. Acesta poate creste in functie de cantitatea comandata.

Comenzile vor fi procesate pana in ora 15:00 si expediate in aceeasi zi (in zilele lucratoare). Comenzile efectuate dupa ora 15:00 vor fi expediate in ziua urmatoare (lucratoare).

Livrarea se va efectua in 1-3 zile lucratoare. In perioada sarbatorilor sau campaniilor nationale de reduceri este posibil ca timpul de livrare sa creasca.


Returnarea produselor


Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si este in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, lada,etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.


Aspecte importante in vederea returnarii produselor:


 • Va rugam sa nu lipiti etichete, banda scotch sau orice alt material pe cutia produselor. Impachetati produsul intr-o folie / punga si apoi lipiti.
 • Returnarea oricarui produs este posibil in termen de 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.
 • Costul pentru returnarea produselor va fi suportat de catre cumparator / client.
 • Va rugam sa ne contactati inainte de a efectua un retur, utilizand formularul de contact sau la numarul de telefon 0770 220 330, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 17:00.
 • Puteti solicita sa trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului si suma de 19.99 de lei va fi scazuta din suma totala care trebuie returnata catre dvs.
 • Puteti alege o alta firma de curierat pentru a trimite coletul catre noi iar taxa de expediere va fi platita de dvs. la curierul ales.
 • Va rugam sa NU returnati coletele prin Posta Romana! Acestea nu vor fi acceptate / ridicate.
 • Banii vor fi restituiti intr-un cont bancar indicat de dvs. in 3-14 zile lucratoare de la primirea coletului.
 • Coletele cu ramburs nu vor fi ridicate si vor fi refuzate.
 • Va rugam sa nu trimiteti alt produs decat cel pe care vreti sa il returnati.

NU veti suporta costul de retur in cazul in care v-a fost trimis alt produs decat cel comandat.

NU veti suporta costul de retur in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie.


Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

 • Coletele prezintă deteriorări severe;
 • Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client/cumparator.
 • Produsele prezintă defecte de fabricație;
 • Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 34/2014, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.
 • Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de utilizare, uzură fizică sau deteriorare.
 • Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.
 • Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.